به گزارش نودادبرتر؛ طرز تهیه موس کدو حلوائی را در نوداد برتر بخوانید.
زمستان سرد ۱۴۰۰ در حال سپری شدن است و داریم به شب یلدا نزدیک می شیم اما برای این در شب یلدا یک دسر خوشمزه و شیک تهیه کنیم باید ابتدا نودادبرتر را انتخاب کنید زیرا ما قصد داریم برای شما برای بهترین غذاها و دسرها و نوشیدنی ها را آموزش بدهیم.
دسر شب یلدا ۱۴۰۰
طرز تهیه دسر موس کدو حلوایی
۱- ۴۵۰ گرم خامه قنادی
۲- پوره کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
۳- پودر ژلاتین ۱۵ گرم
۴- ماست ۴۵۰ گرم
۵- یک لیوان شکر
۶- یک لیوان شیر
۷- یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
۸- نصف قاشق چایخوری دارچین
۹- یک چهارم قاشق چایخوری جوزهندی
ژلاتین وشیر را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته هم بزنید تا حل شود دقت کنید مخلوط شیر وژلاتین نباید به نقطه جوش برسد از روی حرارت برداشته صبر کنید
کمی خنک شود ماست را با شکر وپوره کدو حلوایی به همراه دارچین وزنجبیل وجوز هندی مخلوط کرده وبا هم زن برقی هم بزنید خامه قنادی را هم اضافه کنید مخلوط شیر وژلاتین را هم به آن افزوده وهم بزنید
تا یکدست شود حال باید دسر را به مدت ۴ تا۵ ساعت در یخچال استراحت دهید تا موس کدو حلوایی خودش را بگیرد با مقداری دارچین وخلال بادام تزیین کرده سرو کنید.
مطالب مرتبط:
- طرز تهیه ترشی نازخاتون + مواد لازم / ترشی نازخاتون چطور درست کنم؟ | ویدیو
- طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + مراحل آشپزی و مواد لازم
- نحوه پخت دسر مجلسی / شیک ترین دسر / خوشمزه ترین دسر
- طرز تهیه موس کدو حلوائی
توضیحاتی درباره دسر و خواص آن
دسر (Dessert) که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیخوراک یا پس خوراک نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن ” desservir ” به معنی جمع کردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: ” کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها ” تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده میکنند.
انواع دسر
در برخی کشورها برای مصرف کردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چا ی خوری و یک قاشق معمولی است. به گفته هرودوت مورخ یونانی، ایرانیان نخستین مردمانی بودند که بعد از خوراک اصلی، خوراکی های شیرین میخوردند.
تاریخچه دسر
اولین دسرها آبنباتهایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل ساخته شده بودند. قرون وسطی، زمانی که شکر برای اولین بار به صورت کلی تولید شد، مردم از طعم شیرینیها لذت میبردند و شیرینی چیز جدیدی به حساب میآمد. اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینیها و دسرها بهرهمند بودند.
ریشهٔ اولین دسرها ی محبوب، مانند بستنیهای منجمد شده، به قرون وسطی بر میگردد زمانی که خانوادهٔ سلطنتی درخواست یخ تازهٔ طعم دار شده با عسل یا شربت میوه را کردند.
ریشهشناسی دسر
کلمهٔ ” دسر ” علاوه بر کشورهای فرانسوی زبان در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده میشود. در حالی کلمهٔ ” پودینگ ” بیشتر در کشورهایی مانند انگلستان و کشورهای مشترکالمنافع با انگلستان استفاده میشود. کشورهایی مانند ” هند “. کلمهٔ ” پودینگ ” بیشتر در خانوادههای سطح بالا یا متوسط استفاده میشود.
ارزش غذایی دسر
کسانی که میخواهند از وزن خود بکاهند بهتر است بعضی دسرها را وارد برنامهٔ غذایی خود کنند. بعضی دسرها مانند ماست به دلیل کالری کم و انواع پروتیین بسیار مفید هستند و مصرف آنها میتواند باعث کاهش وزن شود.
- نویسنده : مریم بالوی فیلی