مراحل دریافت کارت ایثارگری در سال ۱۴۰۱
برای گرفتن کارت ایثارگری خود کار به مراتب ساده ای در پیش خواهید داشت باید به یکی کافی نت ها یا بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح شهرستان ها و استان ها در محل سکونت خود مراجعه نمایید و پس از ثبتنام و دریافت نام کاربری و رمز عبور در سامانه خدمات الکترونیک، درخواست دریافت کارت ایثارگری را ثبت کنند.
در صورتیکه در سامانه خدمات الکترونیک ایثار ثبت نام کرده اند و نام کاربری و رمز عبور دریافت کرده اند هر چه سریعتر برای ثبت درخواست دریافت کارت شناسایی ایثارگری اقدام کنید.
کارت ایثارگری ۱۴۰۱ شامل چه کسانی می شود؟
کارت ایثارگری به سرباز هایی که در دوران دفاع مقدس بوده اند و ایثارگر هستند میتوانند کارت ایثارگری دریافت کنند. این افراد در جبهه حضور داشتند اما جانباز نیستند.
نیروی زمینی ارتش برای این گروه مزایایی در نظر گرفته و همچنین میخواهد با این کار آماری در این زمینه دست یابد که برای آیندگان آن را ثبت و ضبط نماید. بنا بر گفته معاون نیرو زمینی ارتش تا زمانی که همه سربازان اقدام کنند، صدور کارتها ادامه خواهد داشت.بزرگترین و اصلی ترین دلیلی که سربازان دوران دفاع مقدس باید برای دریافت کارت ایثار خود مراجعه کنند، افتخاری است که نصیب آنها شده است.
همچنین تاکید می شود صرفا عزیزانی به سپاه شهرستان ومحل اعزام مراجعه فرمایند که پرونده آنان در این سپاه بایگانی شده است.
شرایط صدور کارت ایثارگری رزمندگان توسط سپاه در سال ۱۴۰۱
شرایط و مدارک لازم برای صدور کارت ایثارگری رزمندگان در سال ۹۹ به شرح زیر است:
همه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس از جمله رزمندگان رسمی، بسیجی و وظیفه، که از سپاه و واحدهای بسیج پایگاه ها به جبهه اعزام شدند برای صدور کارت ایثارگران به سپاه شهرستان خود مراجعه کنند.
به همه رزمندگانی که سابقه حضور ۴۵روز و بیشتر در جبهه دارند کارت ایثار اعطاء می شود.
به خانواده متوفی رزمنده لوح ایثار اعطاء می شود.
از تاریخ ۹۹/۱۰/۰۱ به بعد ارائه هرگونه خدمات به رزمندگان دفاع مقدس منوط به بارگذاری اطلاعات آنان در سامانه ایثار می باشد.
توجه کنید که برای یکبار کارت صادر می شود و المثنی داده نخواهد شد لذا رزمندگان می بایست کلیه سوابق جبهه خود را ارائه دهند.
مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت ایثارگری و مراجعه به سپاه پاسداران
اصل وکپی تمام صفحات شناسنامه رزمنده ،همسر و فرزندان
اصل وکپی کارت ملی رزمنده، همسر و فرزندان (پشت و رو)
اصل و کپی کارت پایان خدمت رزمنده
کپی آخرین مدرک تحصیلی رزمنده
دوقطعه عکس رزمنده، زمینه سفید جدید ۴×۳
کپی پنج برگ اول سند ازدواج
کدپستی و آدرس سند ازدواج
گروه خونی
مطالب مرتبط:
مزایای دریافت کارت ایثارگری
این کارتها دربردارنده اطلاعات و مشخصات هویتی ایثارگری هستند و در پشت کارت نیز مشخصات منسوبین ایثارگر درج میشود. همچنین ضرایب امنیتی لازم برای این کارتها در نظر گرفته شده است و امکان دریافت خدمات مختلف و دریافت اطلاعات فردی از طریق کارت وجود دارد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص نحوه ثبتنام و دریافت این کارتها گفت: تاکنون حدود ۴۸۰ هزار نفر از ایثارگران با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران محل دارای پروندهدر سامانه خدمات الکترونیک ایثار (https://isaarit.isaar.ir/) ثبتنام کردهاند
و می توانند پس از ورود به این سامانه برای ثبتنام دریافت کارت ایثارگری اقدام کنند , کارتهای خود را از طریق پست دریافت کنند.
میزان افزایش حقوق رزمندگان در سال ۱۴۰۱

میزان افزایش حقوق رزمندگان در سال ۱۴۰۱
در حالی بودجه مصوب بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان بوده است، در بودجه پیشنهادی دولت سیزدهم بودجه پیشنهادی این بنیاد به رقم ۴۸ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان رسیده است.
لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ روز گذشته (بیستم آذرماه) از سوی آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور تقدیم مجلس شورای اسلامی شد تا نمایندگان خانه ضمن بررسی بودجه پیشنهادی، در صورت موافقت بودجه هر نهاد مصوب و تخصیص یابد.
افزایش ۵۰ درصدی بودجه بنیاد شهید
رقم پیشنهادی دولت برای بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۸ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان است که در مقایسه با سال گذشته بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان افزایش قابل توجهی داشته است. این در حالی است که بودجه مصوب در سال ۱۴۰۰ بنیاد شهید و امور ایثارگران ۳۲ هزار میلیارد تومان بوده است.
این بودجه شامل مواردی نظیر حقوق و دستمزد ایثارگران، خدمات درمانی و توانبخشی، بیمه تکمیلی، تعاون و معیشت، برنامه فرهنگی و آموزشی نظیر شهریه دانشجویان فرزندان ایثارگر، جانبازان و ایثارگران مشمول ماده ۳۸ قانون جامع ایثارگری،
برنامه پژوهشهای علمی، کاربردی، فناوری و فنآفرینی و غیره است. بیشترین بخش بودجه مربوط به «برنامه سیاست گذاری، راهبری و توسعه خدمات حمایتی» با ۴۰ هزار و ۵۸۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: حقوق رزمندگان معسر سال آینده به ۲میلیون و ۷۰۰هزار تومان افزایش مییابد.
ولی اسماعیلی اظهار داشت: در راستای لزوم افزایش حقوق رزمندگان معسر برنامهریزی شده تا حقوق این قشر سال آینده دو برابر افزایش یابد و به همین منظور دولت مکلف شده تا مبلغ دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان از سال آینده برای رزمندگان معسر در نظر بگیرد.
وی ضمن اشاره به عدم تحقق اجرای این طرح برای امسال خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر حقوقرزمندگان معسر دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده در حالی که اخیراً کمتر از یک میلیون تومانی دریافتی به رزمندگان ارائه میشد که رسیدگی به این موضوع و حل و فصل آن بسیار حائز اهمیت و اساسی است.
اسماعیلی ادامه داد: در حالی که افزایش حقوق باید محقق میشد اما تاکنون در راستای اجرای این قانون اقدام مناسبی انجام نیافته و حدأقل حقوق به رزمندگان معسر پرداخت شده در حالی که باید افزایش ۲۵ درصدی داشته باشد که به همین منظور نیاز است برای سال آینده در این زمینه تصمیمات اساسی اتخاذ شود.
وی بیان کرد: اجرای این مصوبه به صورت کامل شدنی است و نیاز به برنامهریزیهای اساسی دارد که در لایحه بودجه ۱۴۰۰ باید پرداخته شود که بدون شک در رفع مشکلات رزمندگان معسر میتواند نقش شایانی ایفا کند و برای بهبود وضعیت زندگی آنان تا حدودی تأثیرگذار باشد.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامهریزی شده تا در راستای خدماترسانی به رزمندگان معسر از تمام ظرفیتها بهرهگیری کرده و برای رسیدن به اهداف مورد نظر مجلس در کنار دولت ایفای نقش کرده و با رسیدگی به وضعیت اقتصادی تمامی اقشار جامعه رضایت آنان را فراهم کند.
قانون استخدام و تبدیل وضعیت ایثارگران در بودجه ۱۴۰۱
عضو کمیسیون برنامه و بودجهمجلس از تمدید قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و تامین معیشت جانبازان معسر در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خبر داد.
«رجب رحمانی» نماینده ایثارگر مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی اختصاصی در خصوص ویژگی های لایحه بودجه برای جامعه ایثارگری متذکر شد:
ما اخیرا درخصوص مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری -که اخیرا بحث هایی پیش آمده بود و تعدادی از این عزیزان در مقابل بنیاد شهید جمع شده بودند- جلساتی با رئیس بنیاد شهید، دکتر قاضی زاده هاشمی برگزار کردیم.
وی ادامه داد: در این جلسه که در محل کمیسیون تلفیق در مجلس برگزار شد، رییس بنیاد شهید گزارشی از اقدامات بنیاد و مسائل و مشکلات عزیزان ایثارگر در سراسر کشور، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه کرد
البته با توضیحاتی که آقای قاضی زاده از مطالبات جامعه ایثارگران ارائه کرد، ان شاءالله پیگیری های جدی را انجام خواهیم داد. اگرچه نمی توانیم صددرصد خواسته های این عزیزان را که در واقع چشم و چراغ این ملت برآورده کنیم
در هر حال در قانون بودجه امسال، انصافا اقدامات بسیارخوبی برای عزیزان ایثارگر انجام شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یادآورشد: ما نباید طوری حرکت کنیم که ایثارگران همچنان درگیر و دار سختی ها و مشکلات باشند و یا خدای ناکرده فراموش شوند.
ما پیگیر مسائل و مشکلات ایثارگران در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خواهیم بود و تا آن جایی که در توان ما هست، جهت تامین و پیدا کردن منابع اعتباری و جابجایی بعضی از منابع اعتباری تلاش خواهیم کرد
تا ان شاالله بتوانیم مشکلات این عزیزان را برطرف کرده و بخشی از خواسته های آنها را انجام دهیم تا از شرمندگی خارج شویم.
عضو مجمع نمایندگان استان قزوین، با اشاره به دو موضوع اصلی (معیشت و جانبازان معسر) در جامعه ایثارگری متذکر شد: موضوع معیشت در واقع یک موضوع کشوری است
و متاسفانه همه دهک ها و به خصوص چهار دهک بالای جامعه با این قضیه درگیر هستند، ان شاالله در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ یک حرکت جدی جهت دار برای حل و فصل این قضیه در دولت سیزدهم انجام شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یازدهم، با انتقاد از برخی بی توجهی ها به جانبازان معسر (نیازمند) تصریح کرد: در خصوص جانبازان معسر باید این مطلب را بگویم که در دوران دفاع مقدس بسیاری از رزمندگان ما صادقانه به جبهه ها رفتند
و به دنبال مدرک و گواهی صورت سانحه و این طور چیزها نبودند. البته نباید کلمه معسر را برای آنها گذاشت بلکه آنها از لحاظ مالی در مضیقه هستند، وضعیت معیشتشان در حال حاضر خوب نیست و باید اقداماتی انجام شود.
نماینده ایثارگر مردم تاکستان در بهارستان اضافه کرد: برای رزمندگان در زمان جنگ، مسائلی از قبیل صورت سانحه و درصد مطرح و مهم نبود و به این خاطر اسناد و مدارک ندارند
بنابراین بر مسئولان کشور واجب است که به مسائل مختلف از قبیل معیشت، حقوق و اشتغال فرزندان و … توجه کرده و منابع اعتباری مورد نیاز تامین شود تا حداقل بخشی از مشکلات حل و فصل شود که ان شاءالله این موضوع را در کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق پیگیری کرده و انجام خواهیم داد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درخصوص اجرای قانون تبدیل وضعیت در سال آینده، تاکید کرد: قطعا قانون تبدیل وضعیت در چهارچوب اقداماتی که در سال جاری انجام شده، همچنان ادامه یافته و در سال ۱۴۰۱ نیز استمرار خواهد یافت
در حال حاضر نیز به دستگاه ها اعلام شده که این کار را انجام داده و اجازه ندهند تا حد امکان به سال آینده موکول شود. اگرچه متاسفانه برخی از دستگاه ها در این مورد کوتاهی کردند که تذکرات لازم به آنها داده شده است
بنابراین قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران برای سال آینده تمدید شده تا به طور کامل در سراسر کشور انجام شود.
بیشتربخوانید:
- میزان افزایش حقوق فرهنگیان طبق رتبه در سال ۱۴۰۱+ جدول
- رتبه بندی فرهنگیان ۱۴۰۱ شامل چه کسانی می شود؟ + جزئیات
انتهای پیام/
- نویسنده : مریم بالوی فیلی