آشنایی با فیلم هناس + اسامی بازیگران
آشنایی با فیلم هناس + اسامی بازیگران
فیلم سینمایی هناس با بازی مریلا زارعی در جشنواره فیلم فجر 1400 حضور دارد.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر نودادبرتر، برای آشنایی با فیلم هناس  همچنین اسامی بازیگران آن با نودادبرتر همراه باشید.

فیلم هناس آماده برای جشنواره فجر ۱۴۰۰ آماده شده و کارگردان فیلم سینمایی «هناس» معتقد است فیلم ساختن درباره شهدای هسته‌ای بسیار دشوار است

و در این فیلم تلاش کردند تا ماجرای ترور داریوش رضایی‌نژاد را از دید همسرش، شهره پیرانی روایت کنند.

معرفی فیلم هناس

Introducing Hanas movie

معرفی فیلم هناس

هِناس (صورت فلکی) فیلمی به کارگردانی حسین دارابی و نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌اللهی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه محصول سال ۱۴۰۰ می‌باشد. این فیلم در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

خلاصه داستان هناس

فیلم هِناس در ژانر بیوگرافی ساخته شده و روایت تلاش‌های عاشقانه زنی است برای بیرون کشیدن زندگی‌اش از تشویش و تلاطم.

اسامی بازیگران فیلم هناس

The names of the actors of Hanas movie

اسامی بازیگران فیلم هناس

  • مریلا زارعی
  • بهروز شعیبی
  • وحید رهبانی
  • سیاوش طهمورث
  • سولماز غنی
  • امین میری
  • علیرضا نایینی
  • کوثر حیدری

بیوگرافی بازیگران فیلم هناس

Biography of Hanas movie actors

بیوگرافی بازیگران فیلم هناس

  • مریلا زارعی

مریلا زارعی (زادهٔ ۲۵ فروردین ۱۳۵۳) هنرپیشه تلویزیون، سینما و تئاتر ایرانی است. وی یکی از بازیگران زن بعد از انقلاب اسلامی در صنعت سینما است که در فیلم‌های کارگردانان به نام ایرانی همچون: مسعودکیمیایی، ابراهیم حاتمی کیا، عباس کیارستمی، حسن فتحی، پوران درخشنده،، رضا عطاران، نرگس آبیار و شماری دیگر به ایفای نقش پرداخته‌است. زارعی تا کنون ۲ بار برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن و ۱ بار برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل از جشنواره فیلم فجر شده‌است.

  • بهروز شُعِیبی

بهروز شُعِیبی (زادهٔ ٢۵ شهریور ۱۳۵۹ در مشهد) هنرپیشه و کارگردان ایرانی است. او در فیلم‌های مختلف، نقش‌های مختلفی را از جمله کارگردان، هنرپیشه، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز داشته‌است. او برای کارگردانی فیلم دهلیز برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی و یکمین جشنوارهٔ فیلم فجر در بخش «نگاه نو» (مسابقهٔ فیلم‌های اول) شد و. درمجموعه تلویزیونی گلشیفته همکاری با شقایق عوض زاده داشته علاوه بر فعالیت در سینما و تلویزیون، بهروز شعیبی در سال ۱۳۹۲ و سال ۱۳۹۶، فیلم تبلیغاتیِ محمدباقر قالیباف را برای انتخابات ریاست‌جمهوری کارگردانی کرده‌است

  • سولماز غنی

سولماز غنی (زادهٔ ۳ بهمن ۱۳۵۹) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است.

او در سال ۱۳۸۰ در فیلم اتانازی و سپس تیک آف [۱۳۸۱] وارد سینما شد، بازیگری در تلویزیون را با مجموعه تلویزیونی تب سرد [ ۱۳۸۲ ] آغاز و در مجموعهٔ پنج کیلومتر تا بهشت [۱۳۹۰] و سرنوشت [ ۱۳۸۶ ] به خوبی شناخته‌ شد.

  • وحید رهبانی

وحید رهبانی (زادهٔ ۲۹ فروردین ۱۳۵۸) بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است.

او با ایفای نقش در مجموعه‌های تلویزیونی خانه ما، کمین و پس از آن، گاندو بیشتر شناخته شد. رهبانی در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با دو فیلم شیشلیک و مصلحت حضور داشت، وی برای فیلم مصلحت نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر شد.

او فارغ التحصیلِ رشتهٔ کارگردانی تئاتر از مدرسه ملی تئاتر کانادا است


مطالب مرتبط:


مصاحبه با بازیگران فیلم هناس

Interview with Hanas movie actors

مصاحبه با بازیگران فیلم هناس

نشست خبری فیلم سینمایی «هناس» به کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، شنبه ۱۶ بهمن در خانه رسانه واقع در سالن همایش‌های برج میلاد، با حضور عوامل فیلم و اصحاب رسانه برگزار شد برای آشنایی با فیلم هناس و مصاحبه ها با نودادبرتر همراه باشید:

در ابتدای نشست با اجرای پدرام کریمی، محمدرضا شفاه تهیه‌کننده فیلم، از حضور شهره پیرانی، همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد در سالن نشست تجلیل کرد.

حسین دارابی کارگردان این فیلم درباره کمک‌های شهره پیرانی در پروژه گفت: انتخاب بازیگران، یکی از سخت‌ترین کارهای کارگردان است. اگر انتخاب بازیگر خوبی شکل نگیرد، فیلم و فیلمنامه را هم نابود می‌شود. خانم شهره پیرانی می‌توانست خیلی در روند ساخت فیلم دخالت کند اما دست ما را باز گذاشت. این را بگویم که خانم پیرانی برای به تصویر کشیدن زندگی‌اش به ما اعتماد کرد.

مریلا زارعی بازیگر نقش شهره پیرانی ذکر کرد: در تمام لحظاتی که این نقش را بازی می‌کردم، احساس می‌کردم باید با تمام وجود آن را به تصویر بکشم. قبل از ساخت فیلم، به شهره پیرانی گفتم من گوهری به نام عشق، ایمان و پایداری را از شما دریافت کردم و تمام آن‌ها را وسط می‌گذارم تا شرمنده‌تان نشونم. خانم پیرانی هیج‌گاه دخالتی در کار نمی‌کرد و حتی دست من را باز می‌گذاشت. هنگام تماشای فیلم، من با اشک‌های شهره پیرانی اشک ریختم.

کارگردان فیلم «هناس» درباره فیلمنامه بیان کرد: سوژه‌هایی مانند شهدای هسته‌ای، برای فیلم ساختن به شدت سخت هستند. زمانی که قرار بود «هناس» را بسازیم‌، باتوجه به وجود حساسیت‌ها، فکر کردیم که بهتر است از زاویه دید شهره پیرانی قصه را روایت کنیم. قصد داشتیم مخاطب را در همین حد نگه داریم و از اول قرار بود حس و حال زنی را به تصویر بکشیم که همسرش جزو کارکنان هسته‌ای است.

بهروز شعیبی بازیگر نقش شهید داریوش رضایی‌نژاد درباره حضور در فیلم «هناس» توضیح داد: بازی در فیلم «هناس»، به دلیل حرفی که می‌زد را دوست داشتم. افتخاری بود که در خدمت این گروه بودم و بزر‌گ‌ترین اتفاق مهم، هم‌بازی شدن با مریلا زارعی پس از سال‌ها بود.

حسین دارابی در ادامه نشست خبری، اظهار کرد: ما با فیلمی بیوگرافی و عاشقانه طرف هستیم‌ و نمی‌توان سرعت فیلم را تند کرد. از نظر من، «هناس» فیلم کندی نیست. ماجرای شهید رضایی‌نژاد، فیلم تلخی است و ما نمی‌خواستیم مخاطب ناراحت از سالن خارج شود، به همین دلیل پایانی ملایم را انتخاب کردیم.

وی اضافه کرد: نظر ما بر این بود که فیلم سینمایی می‌سازیم و قرار نیست مانند یک اثر مستند، وارد مسائل هسته‌ای و امنیتی شویم.

این کارگردان عنوان کرد: انتخاب وحید رهبانی به شدت ترسناک بود. او همیشه نقش قهرمان را ایفا کرده بود و انتخاب این که او را در فیلم، ضد قهرمان نشان دهیم، بسیار ریسک داشت. تلاش کردیم تا ضد قهرمانی را به تصویر بکشیم که دوست نداشتنی باشد.

سیاوش طهمورث درباره نقش خود تشریح کرد: تعهد انسانی مقابل خانواده و اجتماع، مهم‌ترین ویژگی بود که باعث شد در فیلم «هناس» بازی کنم. ضمن آن که بیش از ۴۰ سال است که کار هنری می‌کنم اما هیچ‌گاه در عرض این سال‌ها، دعوت به افتتاحیه و اختتامیه جشنواره فیلم فجر نشده‌ام.

وی افزود:«هناس» فیلمی ساده، بی‌ریا، و عاشقانه‌ای بود.

کوثر حیدری بازیگر خردسال این فیلم درباره نقش خود گفت: خوشحال هستم که در کنار تمامی عوامل در این فیلم کار کردم. من این نقش را بسیار دوست داشتم و به عوامل گفتم که من به شما قول می‌دهم که سربلندتان کنم.

حسین دارایی با اشاره به ژانر فیلم بیان کرد: فیلم ترکیبی از ژانر ملتهب و بیوگرافی است.

محمدرضا شفاه در پایان نشست خبر تصریح کرد: فیلم «هناس» داستانی برگرفته از زندگی واقعی است. بسیاری از آن چه را که در فیلم می‌بینید، بزرگ‌نمایی شده‌ برای این که ما عشق و فداکاری را نشان دهیم. واقعیت زندگی هیچ آدمی برای ساختن سینمایی مناسب نیست‌. ناچار بودیم تا در قصه تغییراتی ایجاد کنیم.


بیشتربخوانید:


انتهای پیام/

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]
  • نویسنده : آیدا رضایی